References

Ola och Anneli

Ola och Anneli efter en 7 dagars utbildning i Självläkningslära och Levande Föda 2010 som jag höll tillsammans med Katrin Pettersson.

Kursen var väldigt lärorik och intressant. Vi lärde oss mycket nya saker som var både tankeväckande och en smula omvälvande. Dessutom användbara lärdomar. Vi kommer att ha nytta av den i vår livsföring och kost. Hur man bemöter folk som undrar om den. Dessutom har vi fått användbara råd till när vi blir sjuka.

Tusen tack för en helt fantastisk kurs som vi har användning av flera gånger dagligen. Vi har verkligen fått en hel massa nytt och nyttigt att tänka på och leva efter. Tack också för e-postbilagor och tips av alla de slag.

Ola Svensson 33, och Anneli Pekula 39, Malmö

Vianne

Vianne skrev efter en 10 dagars utbildning i Självläkningslära och Levande Föda 2009 som jag höll tillsammans med Katrin Pettersson.

Et super godt kursus der på alle måder underbygger og øger forståelsen for hverfor ”levende føde ” er så fantastisk for kroppens, psykens og sjaelens optimale sundhet.

Det är virkelig god til at give dine kursister (kursdeltagare) plads til sporgsmål (frågor)  som gør det endnu mere vedkommende og øger forståelsen.

Det kude vare super med et kursus 2. Mulighed for at få genopfrisket det man har behov for og for at laere endnu mere.

Fra mit hjerte ett stor tak skal du have, fordi du har laert mig om selvhelbredelseslære, levende føde, m.m.

Håber inderligt at du må komme ud til så mange mennesker som muligt, så vi bliver flere og flere i ”triben” , der kan vaere med til at øge bevistheden (medvetenheten) om vores ansvar for en bedre verden, med sundhed, samhørighed og livsglädje – isted for egoisme, sygdom, krig og forurening.

Hjertelig tak for denne gang vi ses –

Knus Vianne Friis-Mikkelsen, 59 ”Blæksprutte” og projekt-medarbejder, Agenda 21. Köge, Danmark